Blog

Cum faci curățenie rapid în casă: tips & tricks

Curățenia îți dă bătăi de cap? Citeste articolul de pe hygienplus.ro și află cele mai importate reguli și trucuri pentru un loc mai curat!

noiembrie 20, 2020 Curatenie
read more
Curățarea și dezinfectarea locuinței în contextul pandemiei de coronavirus

Cum să îți dezinfectezi locuința în timpul pandemiei de coronavirus? Curățarea și dezinfectarea suprafețelor din casă nu au fost niciodată mai importante ca în această perioadă, când întreaga planetă se confruntă cu pandemia de coronavirus. Din ceea ce se cunoaște, noul coronavirus se răspândește de la persoană la persoană, dar și prin intermediul suprafețelor contaminate, prin urmare este imperioasă dezinfectarea acestora.

noiembrie 2, 2020 Curatenie
read more
Reguli simple pentru o curățare impecabilă a hainelor

Curățarea hainelor pare o sarcină foarte simplă, dar ai remarcat probabil că nu de fiecare dată obții rezultatele dorite. Iar atunci când observi că petele nu au dispărut sau că hainele nu sunt suficient de albe și de curate, dai de obicei vina pe calitatea slabă a detergentului sau pe mașina de spălat.

read more
Cum sa alegi detergentul potrivit in functie de materialul tesaturilor

Tu știi cum să alegi detergentul potrivit pentru hainele tale? Specialiștii noștri ți-au pregătit o serie de sfaturi în acest sens

read more
Tipuri de dezinfectanti. Proprietăți, beneficii și reguli de utilizare pentru fiecare în parte

Dezinfectanții sunt substanțe foarte utile în locuințe, spitale și instituții, folosite pentru a elimina germenii periculoși, contribuind astfel la crearea unui mediu sigur. Utilizarea acestor produse este esențială mai ales în timpul unei epidemii, dar este recomandată constant, ca parte a unui stil de viață sănătos, pentru a proteja în special persoanele în vârstă, copiii sau bolnavii, care au un sistem imunitar slăbit și luptă mai greu cu o posibilă infecție.

read more