Despre noi

Hygiene PLUS

About Us
SC HYGIENE PLUS SRL este o firma cu capital privat integral romanesc, cu mai multe domenii de activitate printre care productie, vanzari si distributie.

HYGIENE PLUS Productie Calarasi cu fabrica de hartie igienica, rulou prosop si servetele de masa din si Hygiene Plus Productie Bucuresti cu fabrica producatoare de sapun lichid, detergenti pentru bucatarie, pentru bai, pentru pardoseli si toata gama pentru curatenie si intretinere.

HYGIENE PLUS Distributie , avand ca obiect de activitate distributia de produse din gama proprie precum si branduri renumite de produse de curatenie si ingrijire a spatiilor ,echipamente pentru curatenie, tacamuri de unica folosinta, ambalaje pentru mancare si multe alte produse avand livrari directe catre clienti cu masinile din parcul propriu din depozitele noastre din Bucuresti , Calarasi , Constanta si Braila care deservesc toate orasele din centru si sud-estul tarii.

Echipa tanara, entuziasta si calificata are ca obiectiv performanta la cel mai inalt nivel, intelegerea nevoilor clientilor , consultanta si intocmirea unei oferte personalizate pentru a veni in intampinarea clientilor cu solutia corecta si avantajoasa financiar. Printre clientii nostril multumiti se alfa nume importante din industria fast food, restaurante, industrie si hoteliera